Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan jouluinen BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 8.12. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Ohjelma on kaikille yhteinen, ei erillisiä lastenohjelmia. Tarjoilu tuttuun tapaan nyyttäreinä. Toivomme suolaista syötävää. Älä tuo pipareita, sillä niitä on valmiina tarjoilupöydässä. Tuomalla omat ruokailuvälineesi säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä.

Puhuin adventin iltamessussa Jeesuksesta kuninkaana. Jo Jesajan kirjassa oli kirjoitettu näin: ”Kuinka ihanat ovat vuorilla ilosanoman tuojan askelet! Hän ilmoittaa rauhan tulon, tuo suuren ilosanoman, hän tuo pelastuksen sanoman ja sanoo Siionille: sinun Jumalasi on nyt kuningas!”  Ruokkimisihmeen yhteydessä ihmiset halusivat tehdä hänestä väkisin kuninkaan, Joh 6:15. Jeesus väisti tuon tilanteen, sillä hän oli erilainen kuningas kuin mitä ihmiset odottivat.

Samassa Jesajan luvussa kuvataan myös Herran kärsivä palvelija, 52:14. Jeesuksen ajan ihmisten oli vaikea nähdä se, että Jumalan lähettämä Messias olisi sekä kuningas että kärsivä Herran palvelija. Jeesus oli näitä molempia. Jeesuksen kuninkuus merkitsee sitä, että saamme syntimme anteeksi ja voimme elää Hänen kanssaan niin tässä kuin tulevassa elämässä. Olemme voittajan puolella!

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste marraskuulta:
-tulot    6216 e (koko vuosi 80996 e)
-menot 6820 e (koko vuosi 81421 e)

Iloa adventtiaikaa!
Mika ja Tiina