Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan vuosi on sisältänyt monia juhlia. Lokakuussa olivat 20 v juhlat ja vuoden aikana on pidetty isoja kastejuhlia. Viime viikkoina on ollut sellainen tunne, että jokainen yhteinen messu tai BrunssiKirkko on ollut eräänlainen yhteentulemisen juhla. Olemme kuulleet monia pieniä todistuksia siitä, miten Jumala on pitänyt huolta tai vastannut rukouksiin. Niitä on tärkeää kuulla, sillä kadotamme niin herkästi luottamuksemme Jeesuksen huolenpitoon. Todistukset ovat kuin merkkejä tai muistutuksia siitä, että Jeesus on kanssamme. 

Jesajan kirjan jouluna luettava profetia lupaa, että syntyvä Vapahtaja on Väkevä Jumala, Jesaja 9:5. Juhla syntyy siitä, että Jeesus, Väkevä Jumala, on keskellämme!

KohtaamisPaikan seuraava messu on sunnuntaina 5.1. klo 17 Kaupunginkirkossa. Kotisivujemme kalenterista löytyvät kaikki sunnuntaiset KohtaamisPaikat kesäkuulle asti, kohtaamispaikka.net. 

Kotisivujen raamatunlukuohjelma alkaa Ut:n osalta alusta eli 1.1.2020 luetaan Matteuksen ensimmäinen luku. Jos olet miettinyt Ut:n lukemista läpi, niin tässä on siihen hyvä mahdollisuus uuden vuosikymmenen alkajaisiksi. Aikaa lukemiseen menee noin 9 kuukautta, kun luemme luvun päivässä.

Jouluterveisin
Mika ja Tiina