Tiedotusposti 8.1.2020

Hei,

BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 12.1. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Anna-Mari Kyyrä opettaa rukouksesta. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Suosimme suolaista syötävää. Tuomalla oman mukin, lautasen ja aterimet säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä.

Tällä viikolla alkavat uutena juttuna Puhalaisten järjestämät Play&Pray -illat. Niissä pelataan lautapelejä ja lopussa rukoillaan lähetystyön ja erityisesti vainottujen kristittyjen puolesta. Play&Pray -illat järjestetään kerran kuukaudessa perjantaisin. Ne on tarkoitettu aikuisista yläkouluikäisiin. Tarkempia tietoja saa Liisalta, p. 0505547427.

Viime sunnuntain tekstissä käsiteltiin sitä, kuka Jeesus on, Joh 10:22-30. Jeesuksen historiallisuus on vahvasti todennettu, mutta Jeesuksen tunnistaminen Jumalan Pojaksi ja messiaaksi oli juutalaisille vaikeaa. Jeesukselta tivattiin sitä, että oliko hän Jumalan lähettämä pelastaja. Jeesuksen asema Jumalan Poikana tuli ilmi Hänen opetuksissaan, luonteessaan, teoissaan ja lopulta ylösnousemuksessa. Jeesus sanoi, että Häneen uskovat saavat kolme etuoikeutta. He oppivat tuntemaan Hänet, saavat iankaikkisen elämän eikä kukaan voi riistää heitä pois Hänen ja Isän kädestä.

Jeesuksen tunteminen merkitsee sitä, että voimme olla vuorovaikutuksessa Hänen kanssaan. Hän puhuu ja johdattaa. Tunteminen on enemmän kuin tietämistä. Iankaikkisessa elämässä on puolestaan kyse sekä elämän laadusta että loputtomasta ilosta, joka alkaa jo nyt. Jeesus on tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän, Joh 10:10. Jeesus oli maan päällä ollessaan yhtä aikaa ihminen ja Jumalan Poika. Nyt Hän on Jumala, johon saamme olla yhteydessä. 

KohtaamisPaikan hallituksen talousluvut joulukuulta ja koko viime vuodelta:
-tulot 9296 euroa (koko vuosi 90 292 euroa)
-menot 7063 euroa (koko vuosi 88 484 euroa)

Iloa ja siunausta uudelle vuosikymmenelle!
Mika ja Tiina