Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan messu on ensi sunnuntaina 19.1. klo 16 Kortepohjan kirkossa, Isännäntie 4. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. Kahvia ja teetä on tarjolla jo 15.30 lähtien eli kirkolle voi tulla hieman aikaisemmin tapaamaan ihmisiä. Messu päättyy tarjoiluun. Kortepohjan kirkon messu on siinä mielessä uuden kokeilua, että siihen osallistuu Kortepohjan kirkon messuissa muutoinkin käyviä ihmisiä. KohtaamisPaikan messut ovat siis osa Kortepohjan kirkon viikoittaisia jumalanpalveluksia.

Jyväskylän vapaaseurakunta järjestää kaikille seurakunnille avoimen ja ilmaisen L10T -koulutuksen 8.-9.2. Gradian tiloissa, Sepänkatu 3. Kouluttajana toimii Mikko Matikainen Kansan raamattuseurasta. Koulutus on laajalle levinnyt ja se antaa näkyä ja innostusta elämäntapaan, jossa evankeliumi voi levitä ihmissuhteiden kautta. Koulutukseen ei tarvitse ilmoittautua. Koulutusajat ovat lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-14. Suosittelemme koulutusta lämpimästi. Sieltä ehtii myös messuumme Kaupunginkirkossa.

Anna-Mari opetti BrunssiKirkossa rukouksesta. Hän kertoi kuinka osallistui rukouspalvelukoulutukseen vuosia sitten. Kouluttaja aloitti kyselemällä, että oletko taipuvainen huolehtimaan asioista. Anna-Mari tunnisti olevansa juuri sellainen ja ajatteli jo lähtevänsä pois koulutuksesta. Kouluttaja jatkoikin, että olet juuri oikeassa paikassa! Riman nostaminen korkealle ei auta meitä rukouselämässämme eteenpäin. Rukouksessa olennaista on rukouksen kohde eli Jeesus. Psalmissa (116:2) on lupaus: ”Kun huudan häntä avuksi, hän kuuntelee”. 

Siunausta elämääsi!
Mika ja Tiina