Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan messu on ensi sunnuntaina 9.2. klo 17 Kaupunginkirkossa. Puheen pitää Pasi Lampinen.

Maaliskuulle on tullut tilavarausten päällekkäisyyden takia muutos ennakkotietoihin : su 8.3. on BrunssiKirkko ja su 15.3. Kaupunginkirkon messu. Paperisissa esitteissä ja kalentereissa on siis väärä tieto noille sunnuntaille.

BrunssiKirkot ovat edelleen suosittuja, viime sunnuntaina paikalla oli reilut 180 henkilöä. Tarjoilu toimii hyvin, mutta istumapaikkojen kanssa on järjestelemistä. BrunssiKirkoissa on ollut ilahduttavan paljon nuoria aikuisia. Osallistava tapa rukoilla, selkeä opetus ja bändijohtoinen ylistys yhdistettynä yhdessä syömiseen tuntuu toimivalta kokonaisuudelta.  

Heikki opetti Jeesuksen oppipoikana olemisesta. Siihen kuuluu mm. sen harjoitteleminen, että voin tehdä kaiken Jeesuksen kanssa. Pienten lasten äiti ei voi viettää hiljaisia hetkiä, mutta hän voi opetella kaiken arkisen touhun keskellä palvelemista Jeesuksen kanssa. Voimme kääntää kaikki elämäntilanteet mahdollisuuksiksi oppia jotain Jeesuksen seuraamisesta. Jos kaupassa on pitkä jono kassalla, niin voi opetella kiireettömyyttä ja ihmisten siunaamista! 

Jeesus kanssasi – kaikkialla!
Mika ja Tiina