Tiedotusposti

Hei,

BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 16.2. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 16. Brunssi toteutetaan isoina nyyttäreinä. Tuomalla omat aterimet, mukin ja lautasen säästämme kertakäyttöastioiden käyttöä. Aloitan kolmen kerran opetussarjan, joka käsittelee Paavalin lähetysmatkoja. Paavalin matkoista voit lukea tällä viikolla kotisivujemme raamatunlukuohjelmasta, kohtaamispaikka.net. Ensi sunnuntaina on käsittelyssä Paavalin ensimmäinen matka, Apt 13-14. Lapsille on omaa ohjelmaa ikäryhmittäin. 

Play & Pray -ilta on perjantaina 14.2. klo 18:30-20:30, lisätiedot Liisalta 0505547427. Ilta rakentuu lautapeleistä ja rukouksesta lähetystyön ja vainottujen kristittyjen puolesta. 

Pasi Lampinen kertoi iltamessussa koskettavan tosielämän tarinan islamista kristityksi kääntyneen ja tällä hetkellä luterilaisena pappina toimivan miehen elämästä. Jeesuksen kohtaaminen sai aikaan sen, että vihan ja kovuuden tilalle tuli rakkaus ja anteeksianto. Useat meidänkin keskellämme elävistä maahanmuuttajista kamppailevat sen asian kanssa, että heitä vihataan heidän uskonsa tähden. Meillä on tärkeä tehtävä tukea heitä ja rukoilla heidän puolestaan. 

KohtaamisPaikan hallituksen talousluvut tammikuulta:
-tulot     7431 euroa
-menot  7487 euroa

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina