Hes. 35, Apt. 21

Hes. 35 Apt. 21

Paavalin reissut jatkuvat kohti Jerusalemia. Ja taas välillä hän matkaseurueensa kanssa pysähtyy paikallisten uskovien luokse. Rukoillaan. Armolahjat toimivat. Paavalin puolesta rukoillaan ja hänelle profetoidaan. 
 
Miten tärkeää onkaan, että armolahjat toimivat seurakunnassa edelleen. Ne tuovat Jeesuksen lähelle. Tekevät Hänestä elävän. Niiden välityksellä kohtaaan Jeesuksen. Ymmärrän, että Hän rakastaa minua, on elämässäni läsnä. Pitää huolta, johdattaa, auttaa. Rohkaisee. 
 
On tärkeää, että meillä KohtaamisPaikassakin muistetaan tämä. Ollaan avoimia ja opetellaan itsekukin kuuntelemaan Jeesuksen puhetta. Raamatun kautta Jeesus puhuu meille, mutta hän puhuu myös monella muulla tavalla. Meidän on hyvä opetella tuntemaan hänen äänensä.  ” …lampaat seuraavat häntä, koska he tuntevat hänen äänensä”, Joh 10:4.
 
Emme taida tässä koskaan tulla valmiiksi, mutta aina voimme opetella lisää. Bruce Collins sanoi joskus KohtaamisPaikan alkuaikoina, että kun opettelemme kuuntelemaan Jumalan puhetta, niin alkuun voi 20% olla Jumalalta tulleita ajatuksia ja loput 80% meidän omia hyviä ajatuksia. Kun harjoittelemme prosentit voivat kääntyä toisin päin. 
 
Opetellaan yhdessä. Ollaan kuulolla tänäänkin. Mitä tämän päivän tekstit sinulle puhuvat?
 

Tiina