Hes. 47, Mark. 5

Hes. 47 Mark. 5

Tämän päivän luvuista eniten minua puhutteli “legioona ja siat”. Kun pahojen henkien riivaama ihminen tervehtyy, niin olettaisi että hänen lähellään elämää viettäneet ihmiset olisivat iloisia. Mutta tuloksena oli pelko. Voisi kuvitella että pelko on siitä että pahat henget etsivät toisia ihmisiä kodikseen. Mutta tässä tapauksessa pystyttiin osoittamaan mihin nuo henget olivat menneet, sikoihin. Mutta silti ihmiset olivat peloissaan, niin että pyysivät Jeesusta poistumaan. Miksi? Miten sinä olisit toiminut?

Pelko kahlitsee meitä ihmisiä. Sen sijaan että ihmiset tuossa raamatun kohdassa olisivat lähteneet seuraamaan Jeesusta, he pyysivät häntä poistumaan. Olisi varmaan hyvä aika ajoin miettiä että olenko siellä missä olen pelosta vai rakkaudesta. Ja haluanko minä ihan oikeasti että Jeesus tulisi täyttämään minun ja/tai läheisteni sielua ja ajaisi pois sen kaiken mikä on minulle ja lähimmäisilleni haitallista. Vai pelkäänkö sitä mitä siitä seuraisi? Aika syvillä vesillä ollaan, mutta välillä on hyvä pöyhäistä sielua hieman syvemmältä. Siunausta elämääsi,

Tomppa