Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan messu on Kaupunginkirkossa ensi sunnuntaina 15.3. klo 17. Paperisissa esitteissä on eri paikka, sillä olemme joutuneet tekemään muutoksen tilavarauksiin. Tervetuloa siis ensi sunnuntaina Kaupunginkirkkoon!

Jukka opetti BrunssiKirkossa Paavalin toisesta lähetysmatkasta. Mieleeni jäi mm. se, miten Paavali oli herkkä Jumalan johdatukselle. Euroopan puolelle hän tuli Silaksen kanssa Jumalan antaman näyn johdosta, Apt 16:9-10. Tuolla matkalla hän viipyi Korintissa peräti 1,5 vuotta. Tähänkin johti Jumalan puhe yöllisen näyn kautta, 18:9-10. Efesossa paikalliset kristityt pyysivät Paavalia jäämään kaupunkiin pitemmäksi aikaa, mutta hän ei suostunut heidän pyyntöönsä, 18:19-20. 

Jumala johdattaa meitä monin eri tavoin. Jukka otti esille englannin kielestä tutun muistisäännön, joka nousee sanasta BART: 
Bible / Raamattu
Assembly / seurakunta
Reason / järki
Testimony / sisäinen rauha 

Jumalan johdatusta voi etsiä näiden avulla. Mitä Raamattu puhuu tähän asiaan? Entä toisten kristittyjen neuvot? Mitä terve järki sanoo? Onko minulla sisäinen rauha tässä asiassa? Jukka jatkaa tätä opetussarjaa seuraavassa BrunssiKirkossa Paavalin kolmannella lähetysmatkalla.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste helmikuulta:
-tulot     6571 e  (alkuvuosi yht. 14002 e)
-menot  7504 e  (alkuvuosi yht. 14991 e)

Terveisin
Mika ja Tiina