Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan kokoava toiminta on korona-tilanteen takia tauolla. Kaupunginkirkon jumalanpalvelus huomenna sunnuntaina 15.3. klo 17 lähetetään livestreaminä siten, että kirkossa on vain ylistysryhmä ja puhuja sekä teknisiä avustajia. Tämä on ensimmäinen kerta kun teemme livestreamiä ja lisäksi hyvin lyhyellä valmistelulla, joten toivon kaikilta ymmärtämystä siinä tilanteessa, että emme saisi tekniikkaa toimimaan. Laitamme linkin striimaukseen huomisen aikana sometileillemme ja pyrimme saadaan striimin näkymään myös kotisivuiltamme.

BrunssiKirkot jäävät myös toistaiseksi pitämättä, mutta nekin tullaan striimaamaan ohjelman osalta sunnuntaina 22.3. myöhemmin ilmoitettava ajankohtana.

Tämän hetken tiedon mukaan voimme kokoontua Kortepohjan kirkossa, mutta ilman ehtoollista ja tarjoilua. Seuraava KohtaamisPaikka on siis su 29.3. klo 16 Kortepohjan kirkossa. Tämä järjestely on mahdollinen siksi, että kirkoissa pidetään yksi jumalanpalvelus sunnuntaisin ja Kortepohjassa KohtaamisPaikka on päivän ainoa jumalanpalvelus.

KohtaamisPaikan kotisivuilla jatkuu päivittäinen raamatunlukuohjelma. Tämän päivän toinen teksti on Daniel 12. Sen ensimmäisessä jakeessa on lupaus Jumalan huolenpidosta keskellä Danielin kuvaamia vaikeita aikoja:
”Silloin astuu esiin Mikael, suuri enkeliruhtinas, joka seisoo kansasi suojana.” Jakeen loppuosassa vielä vakuutetaan, että jokainen, jonka nimi on kirjoitettu kirjaan, pelastuu. 

Epäilemättä elämme nyt keskellä poikkeuksellisia aikoja. Kristittyinä noudatamme viranomaisten ohjeita, toimimme vastuullisesti ja luotamme Jeesuksen huolenpitoon. Pidetään huolta niistä ihmisistä, jotka tarvitsevat erityisesti apuamme. Pidetään yhteyttä toisiimme viestein ja soitoin. Rukoillaan toistemme ja koko kansamme puolesta. 

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina