Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan pääsiäisen NettiKirkko on katsottavissa ensi sunnuntaina klo 17 YouTube kanavallamme KohtaamisPaikka Jyväskylä. Parin viime lähetyksen kokemuksien pohjalta jatkamme siten, että videoimme jo etukäteen haastatteluja ja ylistyshetkiä lähetystä varten. 

Näyttää siltä, että  kotiryhmät ja tiimit käyttävät verkkoa hyvin luovasti yhteydenpitoon. Toisilla on osaamista ja kokemusta jo pitemmältä ajalta. Jotta voimme oppia toisiltamme toimivia käytänteitä, niin järjestämme zoom-videopalaverin ensi tiistaina 14.4. klo 19-20. Siihen ovat tervetulleita kaikki KohtaamisRyhmien ja muiden kotiryhmien sekä tiimien vetovastuussa olevat henkilöt. Jos haluat liittyä tapaamiseen, niin laita meille viestiä. Lähetämme kiinnostuneille tarkemmat ohjeet siitä, miten zoomiin pääsee liittymään. 

Olen lukenut viime viikkoina tavallista useammin Psalmeja. Tänään luin ehkä kaikkein tutuinta Psalmia 23. Daavid ei kirjoittanut tuotakaan Psalmia kuninkaallisessa linnassa, vaan öisenä ja yksinäisenä hetkenä paimenessa ollessaan. Daavid lauloi ylistystä Jumalalle ja niistä hetkistä syntyivät lukuisat Psalmit. 
”Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinä suojelet minua kädelläsi, johdatat paimensauvallasi.” Ps 23:4.

Tiina huomasi eilen illalla pimeän tultuä asuinalueemme Fb-ryhmässä erään äidin viestin, jossa hän pyysi apua poikansa löytämiseen metsästä. Poika oli kuuntelemassa lintujen ääniä, mutta pimeys yllätti hänet niin, että hän ei osannut metsästä pois. Päätimme lähteä mukaan ja tajusimme pian, että ilman tarkempia tietoja meillä ei ole mitään mahdollisuutta auttaa. Sitten tapasimme äidin lampun kanssa odottamassa poliisipartiota. Poliiseilla oli tilanne heti hallussa, meidän muiden piti vain pysyä sivummalla. He ilmoittivat, että poika löytyy 300 m päästä tuosta suunnasta! Kohta pojan äänet kuuluivatkin metsästä. Poika oli saanut puhelimessa ohjeet vain pysyä paikallaan ja pitää ääntä itsestään. 

Palatakseni Psalmiin mietin sitä, että Jumalalla on tiedossa pimeimmät laaksomme. Hän on meidän kanssamme ja tuntee meidät, vaikka pelko valtaisi meidät. Tutut Psalmit ovat hyvää luettavaa näinä aikoina.

Siunausta pääsiäisviikkoosi!
Mika ja Tiina