Hag. 2, Ef. 1

Hag. 2 Ef. 1

Tässä luvussa on yksi lempikohtiani raamatusta. Minun pitää lukea nämä jakeet aina hitaasti, pysähdellen. Että sanat ehtii koskettaa sisintäni. Ehkäpä tämän koronakauden aikana tarvitsen korostetusti sitä, että näen ja tunnen Jeesuksen oikein? Että näen Jeesuksen oikean kokoisena, oikeanlaisena. Ehkäpä sinäkin tarivtset samaa? Ehkäpä tätä rukousta voisimme tänään rukoilla toinen toisillemme?
 
Paavali kirjoittaa:” Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. Se on se sama väkevä voima, jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa…” (Ef 1:17-20)
 
 

Tiina