Sak. 2, Ef. 3

Sak. 2 Ef. 3

Tänään luvassa lupauksia ja toivoa. “Tuona päivänä monet kansat liittyvät Herraan, ja niistäkin tulee hänen kansaansa. Hän itse asettuu asumaan sinun luoksesi.”. Luettuani tuon kohdan tuli rauha sydämeen ja levollinen olo. Herra pitää meistä ja tulevaisuudestamme huolen.
“…että hän sanomattomassa kirkkaudessaan hengellään vahvistaisi ja voimistaisi teidän sisäistä olemustanne. Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja.” Herran tulemisen odottaminen ei tarkoita, ettei Hän olisi jo täällä. Jeesukseen Kristukseen uskovina Jumalan kirkkaus on jo sisimmässämme. Emme siis koskaan ole yksin.
Koronaeristyksen aikana moni meistä tuntee yksinäisyyttä. Moni meistä on huolissaan tulevaisuudesta. Jeesus tarjoaa meille avun. Kiitos Isä, Poika ja Pyhä Henki! Tällä tiedolla ja tunteella on mukava aloittaa tämä(kin) päivä.

–Tomppa