Sak. 5, Ef. 6

Sak. 5 Ef. 6

Jumalattomuus syntivelan sisään vangittuna. Sakarjan näyssä jumalattomuus on ihmisen muodossa. Ja syntisyyden aiheuttama velka on kuvattu hyvin ikäväksi paikaksi olla vankina. Kuinka moni ilman Jumalaa elävä tajuaa että hän on itse asiassa vangittuna. Synti ja sen seuraukset pitävät otteessaan. 

Harmittaa kuinka me ihmiset olemme kommunikaation suhteen vajavaisia. Jospa pystyisimme siirtämään sen vapauden tunteen, joka Jeesuksessa Kristuksessa uskomisessa meihin tulee, niihin jotka eivät usko. Jos sen pystyisimme tekemään, niin maailmassa tuskin kovinkaan montaa ilman Jumalaa elävää olisi. 

Mutta kun se ei ainakaan tähän asti ole ollut mahdollista. Siksi on yritettävä monin keinoin viestiä Jeesuksesta ja jaksettava yrittää aina uudelleen. Siihen työhön meidät on tässä ajassa ja tässä maailmassa kutsuttu. Siihen työhön eväitä antaa tämän päivän uuden testamentin luku. Siunausta ja iloa itse kullekin tähän työhön,

–Tomppa