Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan NettiKirkot jatkuvat sunnuntaisin klo 17. Ensi sunnuntaina tulee jälleen live-lähetys, johon voi lähettää rukouspyyntöjä. NettiKirkon jälkeen on KirkkoKahvit Jitsi Meet -sovelluksen avulla.
Voit katsoa tallenteita NettiKirkoista YouTube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä. Tallenteista joudutaan poistamaan laulut, mutta niissä säilyvät muut osuudet.

Liitymme ennen helluntaita tapahtuvaan maailmanlaajaan Tulkoon sinun valtakuntasi -rukouskampanjaan. Teemme sen niin, että tiistaista perjantaihin 26.-29.5. klo 18.-18.30 on johdettuja rukoushetkiä zoom-sovelluksen kautta netissä. Zoomissa on mahdollista jakaantua pienryhmiin, jolloin kaikki pääsevät osallistumaan rukoushetkeen. Jos lataat zoom-sovelluksen kännykkääsi, niin voit osallistua rukoushetkeen vaikka kävelylenkillä ottamalla kuulokkeet käyttöön. Laitamme tarkemmat tiedot zoomiin liittymisestä ensi viikolla tiedotuspostissa ja KohtaamisPaikan fb-sivuille kunakin päivänä. Kun saamme tekniikan haltuumme, niin pystymme käyttämään tätäkin sovellusta myös jatkossa esim. vastaaviin rukoushetkiin tai Alfaan. Meidän on varauduttava siihen, että erilaiset rajoitukset vaikuttavat mahdollisuuksiin kokoontua jatkossakin. 

KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelmassa on tänään tuttu kohta, jossa Jeesus kutsuu Pietarin seuraajakseen ja ihmisten kalastajaksi, Lk 5:1-11. Pietari tajusi tuossa tilanteessa oman syntisyytensä, mutta se ei ollut este Jeesuksen kutsulle. Kesti kolme vuotta, ennen kuin Pietari helluntaina saalisti ihmisiä isossa määrin. Hän tarvitsi Pyhän Hengen lahjan, jotta ihmisten kalastaminen oli mahdollista. Se ei ollut vain Pietarin tehtävä, vaan kaikki opetuslapset ja uudet kristityt olivat saaliinjaossa mukana. Mietin tänä aamuna sanan verkko monenlaista käyttöä. Pietari saalisti verkolla Jeesuksen ohjeiden mukaan. Useimmille meistä kalastaminen ei ole arkista puuhaa, mutta mekin käytämme verkkoa (nettiä) ihmisten kalastukseen. Nykyiset epävarmat ajat saavat mitä ilmeisimmin monen etsimään Jumalaa ja siksi tämä on tärkeää aikaa meille tämän ajan Jeesuksen seuraajille.

Terveisin
Mika ja Tiina