Tiedotusposti

Hei,


KohtaamisPaikan NettiKirkko on ensi sunnuntaina eli helluntaina klo 17 You Tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. Tällä kertaa saamme lähetyksen alkuosaan videotervehdyksen Australiasta Riikalta. Voit katsoa NettiKirkkoja myös jälkikäteen YouTubesta.

NettiKirkko on myös sunnuntaina 7.6. Pidämme sunnuntaina 14.6. iltamessun Kaupunginkirkossa. Tämä on mahdollisuus kokoontua yhteen isommalla joukolla pitkästä aikaa. Tähän iltamessuun liittyy kuitenkin rajaus 120 henkilön enimmäismäärästä. Koska messu on avoin tilaisuus, niin kannattaa tulla paikalle ajoissa. Tilaisuus pidetään tavanomaista lyhyempänä ja se sisältää muitakin varotoimenpiteitä.

Olemme tällä viikolla liittyneet Tulkoon sinun valtakuntasi -rukousviikkoon zoom-nettipalvelun kautta. On ollut ilo havaita, että netti helpottaa yhteisten rukousjuttujen järjestämistä. Aikaa ei kulu matkoihin eikä tarvitse etsiä sopivaa tilaa kokoontumiselle. Voi olla, että monien meidän kohdalla pandemia kaikkine rajoituksineen on virkistänyt rukouselämää. Tulee rukoiltua tavallista enemmän itselle läheisten ihmisten puolesta. Tai on saattanut jäädä useammin aikaa pysähtyä kohtaamaan Jumalaa Raamatun ja rukouksen äärelle. Pandemia on ehkä opettanut meille uudenlaista luottamusta Jumalan huolenpitoon, koska moni asia näyttää epävarmemmalta kuin aiemmin.

KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelmassa on tänään menossa Luukkaan luku 21. Siinä on tärkeitä lupauksia Jumalan huolenpidosta keskellä vaikeita aikoja. Jeesus sanoi mm näin: ”Mutta edes hiuskarva päästänne ei mene hukkaan. Pysykää lujina, niin voitatte omaksenne elämän.” Toisessa jakeessa on Jeesuksen kehotus: ”nostakaa rohkeasti päänne pystyyn”. Jeesuksen seuraajina meillä on tuotavana toivoa näihinkin aikoihin. Voit lukea Pirkon ajatuksia tämän päivän tekstien äärellä täältä: https://www.kohtaamispaikka.net/category/raamatunlukuohjelma/

Hyvää helluntaita!
Mika ja Tiina