Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan NettiKirkko on sunnuntaina 7.6. klo 17 Youtube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. Voit katsoa tallennettuja NettiKirkkoja täältä:
https://www.youtube.com/channel/UCqT7H1tw-aE1z0Ngc-BF9Lw

KohtaamisPaikan messu on Kaupunginkirkossa sunnuntaina 14.6. klo 17.  Aiemmista tiedoista poiketen kirkkoon voidaan ottaa 100 henkilöä, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Kirkkoon ei kuitenkaan saa tulla, jos on hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Noudatamme seurakunnan ohjeistuksia, joihin kuuluu mm. kättelyn välttäminen. Jos kokoontumisrajoitukset jatkuvat vielä kesän jälkeen, niin meillä on mahdollisuus järjestää Kaupunginkirkossa kaksi lyhyttä ehtoollisenviettoa tunnin välein.

Jotkut KohtaamisRyhmät ovat kokoontuneet tällä viikolla lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen. Tai tarkemmin sanottuna kokoontumisia on ollut videopuhelujen ja muiden nettikanavien kautta pitkin kevättä, mutta nyt on voitu tavata esim. pihalla. 

Kuulin, että koronaviikkoina google-hakujen yleisin sana on joissakin maissa ollut rukous. Monet ovat halunneet oppia rukoilemaan. Varmaan on niin, että epävarmat ajat saavat ihmisen kääntymään Jumalan puoleen. Kristinuskon historiasta voimme nähdä, että kriisit johtavat usein rukoukseen ja monet rukoukset puolestaan herätykseen.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste toukokuulta:

-tulot     8445 e (koko vuosi 38 862 e)
-menot  6968 e (koko vuosi 35 668 e)

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina