Tiedotusposti

Hei,

seuraavat KesäKohtaamiset ovat su 19.7. klo 16 Honkasaloilla Lievestuoreella, Majaniementie 10 ja sunnuntaina 9.8. Hämäläisillä Mustalammella. Tarjoilut nyyttäreinä. Honkasaloille ei tarvita ilmoittautumisia, mutta Hämäläisille ilmoittautumiset pe iltaan 7.8. mennessä whatsapp numeroon 0407315490. Seuraava messu on Kaupunginkirkossa su 16.8. klo 17. 

Tuntui tärkeältä tavata monia teistä viime sunnuntain kahdessa KesäKohtaamisessa. Kuulumisten vaihtaminen, mölkyn pelaaminen, yhdessäolo, nyyttäripöydästä syöminen ja rukous loivat rohkaisevan kokonaisuuden. Rukoilimme kaikkien niiden puolesta, jotka ovat muuttamassa kesän aikana Jyväskylästä muualle maahan. Ehkä joukkoomme tulee syksyn myötä uusia ihmisiä, erityisesti opiskelijoita, joitten kanssa saamme jakaa elämää ja palvella Jeesuksen suunnitelmissa tässä kaupungissa.

Puhuin KesäKohtaamisessa siitä, miten Jumala kutsui Mooseksen tehtäväänsä, 2 Moos 3:11-12. Mooses sanoi, että mikä minä olen menemään faraon luo ja viemään israelilaiset pois Egyptistä. Mooses esitti tämän kysymyksenä. En ole aiemmin ajatellut sitä, että itse asiassa Jumala ei vastannut tuohon kysymykseen. Mooses ehkä odotti sitä, että Jumala olisi kertonut jotain Mooseksen kyvyistä ja lahjoista tehtävää varten. Näyttää siltä, että koko Mooseksen kysymys oli Jumalan silmissä väärin muotoiltu, sillä Jumala vastasi näin: ”Minä olen sinun kanssasi…” Oikea kysymys olisi ollut, että millainen Jumala sinä olet. Jumala oli kuullut kansan rukoukset ja hätähuudot ja päättänyt viedä heidät luvattuun maahan.

Kyse ei ollut Mooseksen kyvyistä, vaan siitä, että hän suorittaisi tehtävänsä Jumalan kanssa. Jumala kykenee tekemään sen, mitä Hän on sanonut. Tässä on tärkeä opetus meille tähän aikaan. Jos keskityn liikaa itseeni, niin alan tarkkailla omia mahdollisuuksiani ja masennun. Jos puolestani kiinnitän huomioni enemmän Jeesukseen, niin alan nähdä asiat Hänen mahdollisuuksinaan. Hän antaa viisautta ja apua oikeaan aikaan. Ei liian myöhään, mutta ei myöskään liian aikaisin! 

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste kesäkuulta:
-tulot 7502 euroa    (koko vuosi 46 364 euroa)
-menot 6708 euroa (koko vuosi 42 376 euroa)

Siunausta kesääsi!
Mika ja Tiina