Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan KesäKohtaaminen on ensi sunnuntaina 9.8. Mustalammella Hämäläisillä. Koronarajoitusten takia ilmoittautumiset pe iltaan 7.8. mennessä whatsapp-numeroon 0407315490 / Mika H. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot ajasta ja paikasta. Tarjoilu nyyttäreinä.

Poikkeusolot jatkuvat ja siksi kannattaa seurata tiedotusta tulevista sunnuntaista niin tiedotusposteista, kotisivujen kalenterista kuin facebook-sivuilta ja instagrammista. Seuraavat messut ovat kaupunginkirkossa su 16.8. klo 16 ja 17. Järjestämme kaksi lyhyehköä messua peräkkäin, jotta kaikki mahtuvat mukaan ja pystymme pitämään turvavälit. Sunnuntaiden puheet laitetaan nettiin kuunneltaviksi.

Syyskuussa alkaa online Alfa. Kokoonnumme netin välityksellä tiistaisin 8.9.-8.12. klo 18.30-20 (ei syyslomalla). Alfa-illan alussa katsomme n. 25 min opetusvideon, jonka jälkeen keskustelemme pienryhmissä. Ryhmät toimivat videoyhteyden välityksellä. Ilmoittautumiset Alfaan Tiinalle: tiina.kilkki@kohtaamispaikka.net tai 0445243904. Alfaan voi nyt osallistua matalalla kynnyksellä vaikka kauempaakin.

Kesällä minua puhutteli kohta Josafatin rukouksesta, 2 Aik 20:12: ”…emmekä tiedä, mitä meidän pitäisi tehdä. Sinuun me katsomme.” Nykyisinä poikkeusolojen aikoina tämä on hyvä rukous. Rukouksissamme odotamme Jeesukselta apua ja viisautta omiin tilanteisiimme. Meillä ei ole ratkaisuja monimutkaisiin asioihin. Mutta tiedämme, että Herramme Jeesus hallitsee kokonaisuuksia ja tuntee pienimmätkin asiat meidän itse kunkin elämässä. 

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina