2. Moos. 30, Joh. 12

2. Moos. 30 Joh. 12

”Seuraavana päivänä levisi tieto, että Jeesus oli tulossa Jerusalemiin. Ihmiset, joita oli saapunut juhlille suurin joukoin, ottivat palmunoksia ja menivät häntä vastaan huutaen: – Hoosianna! Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimessä, Israelin kuningas!” (Joh. 12:12-13)

Tämä sama kohta löytyy kaikista evankeliumeista hieman eri sanoin kerrottuna. Ymmärtääkseni nämä sanat ovat olleet inspiraation lähteenä, kun Pekka Simojoki on säveltänyt ja sanoittanut ylistyslaulunsa ’Siunattu olkoon hän’.

Laulu löytyy YouTubesta. Se on käsittämättömän hyvä ja sen avulla on helppo kääntää ajatukset Jeesuksen puoleen.

Tänään kiitän, Jeesus, Pekka Simojoesta sekä kaikista hengellisen ylistysmusiikin tekijöistä ja esittäjistä! Kiitos siitä, että he ovat antaneet sinulta saamansa lahjat valtakuntasi käyttöön! Siunaa heidän työtään ja anna heidän luovuutensa kukkia sinun valtakuntasi hyväksi! Kiitos siitä, että näiden laulujen avulla voimme ylistää sinua ja kokea sinun läheisyyttäsi!

Pekka