Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessut ovat Kaupunginkirkossa ensi sunnuntaina 16.8. klo 16 ja 17. Iltamessut ovat samanlaisia. Jälkimmäinen messu striimataan suorana KohtaamisPaikan You tube -kanavalle. Tämä on ensimmäinen striimauksemme kirkosta, joten lähetys on samalla testaus jatkoa varten. 

Koronarajoitukset vaikuttavat monella tavoin iltamessuissa. Tässä listattuna asioita:
-emme kättele tai halaile, vaan pidämme turvaetäisyydet
-kirkkoon ei saa tulla flunssaisena
-laulamme yhdessä vähän, ehtoollisen aikana vain muusikot laulavat
-rukouspalvelua ei ole, rukouspyynnöt voi lähettää whatsappilla, nro 0445243904.
-käytä käsidesiä kirkkoon tullessasi
-messut ovat lyhyitä, arviolta 45 minuuttia
-kummassakin messussa on tilaa 120 henkilölle

Olen tänä kesänä miettinyt monesti tuttua kohtaa, jossa Jeesus tyynnytti myrskyn, Luuk 8:22-25. Jokainen meistä joutuu joskus myrskyyn ja silloin on tarpeen muistaa se, millainen Jeesus on. Opetuslasten usko unohtui myrskyssä, kun pelko ja huoli olivat päällimmäisinä. Pelon vallitessa unohtuu se, että Jeesus kuulee rukouksemme, hän kuoli puolestani ristilla ja nousi kuolleista. Tai se, että hän elää nyt ja vaikuttaa keskellämme Pyhän Hengen kautta. Pelon keskellä unohtuu se, että Jeesuksella on kaikki valta niin taivaassa kuin maan päällä. 

Raamatussa on kerrottuna jonkun laskutavan mukaan 365 kertaa sanat älä pelkää. Heprean kielessä nuo sanat voitaisiin kääntää näin: sinun ei tarvitse olla peloissasi. Kyse on siis enemmän lupauksesta kuin käskystä. Myrskyn keskellä on tarpeen palauttaa mieleemme se, millainen Jeesus on. Sitä myötä pelko voi väistyä, eikä meidän tarvitse pelätä.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste heinäkuulta:
-tulot    7051 euroa  (koko vuosi 53 416 euroa)
-menot 6441 euroa (koko vuosi 48 817 euroa)

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina