Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 30.8. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan siten, että tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä suolaista syötävää. Tuo mahdollisuuksien mukaan omat syötävät, sillä emme voi toistaiseksi järjestää nyyttäreitä. Pidämme turvavälit ja käytämme käsidesiä. Kirkko-osuus rakentuu raamatunopetuksesta, lauluista ja rukouksesta. Koronarajoituksista johtuen emme kuitenkaan laula yhdessä, vaan ainoastaan kuunnellen liitymme muusikoiden lauluun. Alkusyksyn aikana on neljän kerran opetussarja Isä meidän -rukouksesta. Lapsille on ensi sunnuntaina omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä.

Jos et pääse BrunssiKirkkoon, niin sinulla on mahdollisuus olla mukana zoom-videoyhteyden kautta. Zoomin kautta voimme järjestää myös rukousparit kirkko-osuuden lopussa siitä kiinnostuneille. Jos haluat osallistua zoom-yhteydellä, niin laita siitä viestiä meille tai sähköpostiin info(ät)kohtaamispaikka.net. Lähetämme sinulle zoomia varten tarkemmat ohjeet. BrunssiKirkon opetuspuhe tulee kuultavaksi myös You tube -kanavallemme jälkikäteen.

Pyrimme käynnistämään erityyppisiä KohtaamisRyhmiä, jotta kokoontumisrajoitusten aikana mahdollisimman moni pääsisi mukaan johonkiin porukkaan. Nuorille alkaa oma ryhmänsä netissä Esterin ja Matiaksen vetämänä. Kaikille avoin Online Alfa on tiistaisin 8.9.-8.12. klo 18.30-20 (ei syyslomalla). Alfa-illan alussa katsomme n. 25 min opetusvideon, jonka jälkeen keskustelemme pienryhmissä. Ryhmät toimivat videoyhteyden välityksellä. Ilmoittautumiset Alfaan Tiinalle: tiina.kilkki(ät)kohtaamispaikka.net tai 0445243904. Alfaan voi nyt osallistua kauempaakin.

Kotisivujen raamatunlukuohjelmassa käynnistyi tänään Ilmestyskirjan lukeminen. Käy lukemassa Heikin ajatuksia eka luvusta: www.kohtaamispaikka.net/category/raamatunlukuohjelma/.  Hän kirjoittaa mm. näin:
Tässä ensimmäisessä luvussa Johannes tapaa Jeesuksen uudelleen noin 60 vuoden tauon jälkeen. Jeesuksen ulkonäkö on hiukan toisenlainen kuin aiemmin (esim. kaloja paistamassa, Joh. 21), joten Johannes vaipuu maahan Jeesuksen eteen. Myöhemmin Johannes vaipuu maahan parin enkelinkin edessä, mutta nämä kiiruhtavat aina sanomaan, ettei heidän vuokseen tarvitse kumarrella. Jeesus ei sano niin. Jeesus on meidän kuninkaamme ja häntä saa ja kuuluukin kumartaa. Jeesus ei kuitenkaan majesteetillisesta ulkonäöstään huolimatta aseta itseään Johanneksen yläpuolelle, vaan kumartuu tai kyykistyy maassa olevan vanhan ystävänsä puoleen – tekisi mieli suorastaan ajatella Jeesuksen istahtavan maahan Johanneksen viereen. Samalla tavalla kuninkaamme istahtaa tänään meidänkin viereemme: ”Älä pelkää. Minä olen voittaja. Minulla on sinulle hommia.” 

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina