Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan messut ovat ensi sunnuntaina 6.9. klo 16 ja 17 Kaupunginkirkossa. Puheen pitää Jukka Jämsén. Rajoitusten takia laulamme tavallista vähemmän ja kirkossa on käytössä vain joka toinen penkkirivi. Messut pidetään noin 50 minuutin pituisina. Jälkimmäinen eli klo 17 alkava messu striimataan suorana KohtaamisPaikka Jyväskylä -kanavalle You tubeen. Joudumme tällä hetkellä tarkentamaan käytänteitämme viikoittain ja viranomaisohjeet voivat aiheuttaa muutoksia hyvin lyhyellä aikataululla.

Aloitin BrunssiKirkossa opetussarjan Isä meidän -rukouksesta. Jeesus käytti sanaa Isä. Hän puhui usein Isästään ja hän sanoi, että Jumala on myöskin meille Isä. Jeesus tunsi Isän, tuli hänen luotaan. Jumala on Isänä lähelle tuleva: mikään asia elämässäsi ei ole liian vähäpätöinen hänelle. Toisaalta mikään asia ei ole niin suuri tai vaikea, etteikö hän pystyisi vaikuttamaan siihen. Hän on taivaissa, hänellä on kokonaisuus hallussaan.

Rukoilimme BrunssiKirkossa pareittain toistemme rukousaiheiden puolesta. Joku on sanonut, että yleisiin rukousaiheisiin tulee yleisiä vastauksia. Tarkkoihin pyyntöihin voi tulla tarkkoja vastauksia. Rukous ei ole kuitenkaan automaatti, josta saisimme aina haluamamme vastauksen. Jos kaikkiin rukouksiin tulisi pyytämämme vastaus, niin maailma ei toimisi. Kesällä ei sataisi yhtenäkään päivänä, kun niin moni pyytäisi kaunista säätä. Rukouksessa keskeistä on se, että olemme yhteydessä Isään ja Jeesukseen Pyhän Hengen johtamana. Paavali kehotti jättämään huolemme rukouksessa Jumalalle ja hän jatkoi näin: ”Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.” Fil 4:7. Tuossa kohdassa ei sanota, että saamme haluamamme vastauksen, vaan siinä luvataan koko olemuksellemme rauha. Ymmärrän sen niin, että vakuutun Jeesuksen tietävän tilanteeni. 

Tässä linkki BrunssiKirkon opetukseen:
https://www.youtube.com/watch?v=XDd25MrwfTI

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste elokuulta:
-tulot     5817 euroa (koko vuosi 59 233 euroa)
-menot  7034 euroa (koko vuosi 55 851 euroa)

Siunausta syksyysi!
Mika ja Tiina