Ps. 20, Ilm. 13

Ps. 20 Ilm. 13

Ps. 20 Vastaa meille, kun huudamme sinulta apua!

Luku kertoo jotain rukouksesta. Jumalalta voi pyytää apua kaikenlaisissa asioissa Daavidin tapaan. Rukoilla voi monella tavalla, yksin ja yhdessä, huutaen ja hiljaisuudessa. Parasta on varmaan kokeilla monia eri tapoja, jotta rukous voisi tulla osaksi omaa elämäntapaani. UT kannustaa rukoilemaan Jeesuksen nimessä:” Ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh.14:13-14). Tällaisen lupauksen varassa on oikein odottaa myös rukousvastauksia! Isä haluaa rakastaa lapsiaan!

Lähes yhtä tärkeää kuin rukoilu on rukousvastauksista iloitseminen sekä yksin muiden kanssa. Kun jakaa rukousvastauksia, se vahvistaa uskoa Jumalan huolenpitoon ja kannustaa jatkamaan rukousta. Kiitollinen mieli voi hyvin!

On ollut ilo huomata, miten Kohtaamispaikka on virittänyt nettirukoustoimintaa palavaksi tässä uudessa normaalissa, jossa ei olla päästy seurakuntana koolle entiseen malliin. Rukousyhteys toimii myös etänä ja ulottuu Jumalalle saakka. Hän kuulee ja vastaa!

Juha