Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 13.9. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan siten, että tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä suolaista syötävää. Tuo mahdollisuuksien mukaan omat syötävät, sillä emme voi toistaiseksi järjestää nyyttäreitä. Pidämme turvavälit ja käytämme käsidesiä. Kirkko-osuus rakentuu raamatunopetuksesta, lauluista ja rukouksesta. Koronarajoituksista johtuen emme kuitenkaan laula yhdessä. Heikki Niittylä jatkaa opetussarjaa Isä meidän -rukouksesta. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä.

Jos et pääse BrunssiKirkkoon, niin sinulla on mahdollisuus olla mukana zoom-videoyhteyden kautta. Jos haluat osallistua zoom-yhteydellä, niin laita siitä viestiä meille tai sähköpostiin info(ät)kohtaamispaikka.net. Lähetämme sinulle zoomia varten tarkemmat ohjeet. BrunssiKirkon opetuspuhe tulee kuultavaksi  You tube -kanavallemme jälkikäteen. 

Viime sunnuntain messut Kaupunginkirkossa toimivat kokoontumistajoitusten keskellä varsin hyvin. Kummassakin messussa oli n. 65 henkilöä ja ehkä saman verran oli myös You tuben striimilähetystä seuraamassa eli hieman vajaa 200 henkilöä oli mukana joko kirkossa tai suorassa videoinnissa. Tallenteen ja Jukka Jämsénin puheen voit katsoa edelleen You tube -kanavalta:  https://www.youtube.com/watch?v=F4Zfy6lS2u8

KohtaamisPaikan kotisivujen raamatunlukuohjelmassa on tänään vuorossa Psalmi 23. Se on ehkä kaikkein tutuin Psalmi. Daavid kirjoitti sen mitä ilmeisimmin tilanteessa, jossa hänellä oli monia uhkia ja vaikeuksia. Alunperin hän lauloi ja ylisti Jumalaa näillä sanoilla. Psalmissa sanotaan näin:” Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa, en pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani.” Pelko ja huolet ovat varsin tuttuja kokemuksia meille itse kullekin. Mikä voisi auttaa siinä, että kokemus Jumalan mukanaolosta vahvistuisi samalla tavalla kuin Daavidilla? Luulen, että meidän on tarpeen ruokkia mieltämme Raamatun lupauksilla, kuten tällä Psalmilla. Voit lukea Juhan ajatuksia Psalmista 23 tämän päivän lukuohjelmasta: https://www.kohtaamispaikka.net/category/raamatunlukuohjelma/

Terveisin
Mika ja Tiina