Ps. 29, Ilm. 22

Ps. 29 Ilm. 22

Uudessa Jerusalemissa asuu itse Jumala ja Jeesus, josta puhutaan Karitsana. Kirjoitan tätä tekstiä elokuussa ja tänä aamuna luin 2 Moos 33 luvun. Tuossa luvussa Jumala sanoi Moosekselle, että kukaan ei voi nähdä Hänen kasvojaan, vaikka Mooses oli tätä pyytänyt. Taivaassa kaikki on toisin, saamme katsoa Häntä kasvoista kasvoihin. Paljon on ihmettelyä edessä! 

Olen usein viitannut Paavalin sanoihin taivaasta, 1 Kor 2:9: “Mitä silmä ei ole nähnyt, eikä korva kuullut, mitä ihminen ei ole voinut sydämessään, minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat.” Vaikka yrittäisin kuvitella taivasta, niin se tulee yllättämään hyvyydellään. Jotain tuttua siellä kuitenkin on ja tunnistamme siellä toisemmekin. Jonain päivänä tuo kaikki selviää meille. Tule, Herra Jeesus!

Ps 29:11

Herra antaa voiman kansalleen, rauhalla hän kansaansa siunaa.

Mika