Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko on ensi sunnuntaina 20.9. klo 11 Kristillisellä koululla, Voionmaankatu 18. Brunssi toteutetaan siten, että tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja pientä suolaista syötävää. Tuo mahdollisuuksien mukaan omat syötävät, sillä emme  järjestä toistaiseksi nyyttäreitä. Pidämme turvavälit ja käytämme käsidesiä. Kirkko-osuus rakentuu raamatunopetuksesta, lauluista ja rukouksesta. Rajoituksista johtuen emme kuitenkaan laula yhdessä. Marko Remes jatkaa opetussarjaa Isä meidän -rukouksesta. Lapsille on omaa ohjelmaa kahdessa ikäryhmässä.

Jos et pääse BrunssiKirkkoon, niin sinulla on mahdollisuus olla mukana zoom-videoyhteyden kautta. Jos haluat osallistua zoom-yhteydellä, niin laita siitä viestiä meille tai sähköpostiin info(ät)kohtaamispaikka.net. Lähetämme sinulle zoomia varten tarkemmat ohjeet. BrunssiKirkon opetuspuhe tulee You tube -kanavallemme jälkikäteen. Tässä linkki Heikki Niittylän pitämään opetukseen viime sunnuntaina: https://www.youtube.com/watch?v=E2RyDzraSmc

Isä meidän -rukouksessa on huomattavaa, että siinä keskitytään alussa Jumalaan, Isään. Omat tarpeemme ja pyyntömme tulevat vasta rukouksen keskivaiheilla. Loppuosa on myöskin sen korostamista, että Jumalalla on valta ja voima. Tämä kokonaisuus on hyvä pitää mielessä, kun rukoilemme. Corrie Ten Boom on kirjoittanut jotenkin näin: ”Kun katson maailmaa ympärilläni, niin huolestun. Kun katson itseeni, niin masennun. Kun katson Herraan, niin rohkaistun.” Isä meidän -rukous on tavattoman rikas ja siksi pyrimme oppimaan siitä uutta tänäkin syksynä. Rukous on enemmän kuin omien tarpeittemme luettelemista. Rukous on yhteyttä Jeesukseen ja siinä Pyhä Henki auttaa meitä. Harva meistä kokee olevansa hyvä rukoilija. Jostain on mieleeni jäänyt ajatus siitä, että harvoin rukoilen puoli tuntea yhteen menoon, mutta harvoin menee puoli tuntia niin, etten olisi rukoillut. On tärkeää huomata, että yhteys Jeesukseen on käytössä aina ja kaikkialla, eikä vain joissakin tilanteissa tai paikoissa.

Siunausta syksyysi!

Mika ja Tiina