Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan messut ovat Kaupunginkirkossa ensi sunnuntaina 27.9. klo 16 ja 17. Jyväskylän kaupunki on tänään antanut suosituksen maskien käytöstä julkisissa tiloissa ja kokoontumisissa. Suositus koskee myös seurakuntien kokoontumisia. Jos kuulut riskiryhmään, sinulla on flunssaoireita tai epäröit tulla kirkkoon, niin voit seurata klo 17 alkavan messun suorana striiminä You tube -kanavalta KohtaamisPaikka Jyväskylä. Messun puhe jää myös jälkikäteen kuunneltavaksi You tube -kanavallemme. Tässä linkki Marko Remeksen viime sunnuntain opetukseen Isä meidän -rukouksesta:
https://www.youtube.com/watch?v=rMl2Fy33i2E

Koronavirustilanne vaikuttavaa myös BrunssiKirkkoihin. Seuraavana sunnuntaina 4.10. järjestämme kaksi tilaisuutta, jotta voimme pitää paremmin turvavälejä. BrunssiKirkko on klo 11 ja KahviKirkko klo 13. Nämä tilaisuudet ovat hieman nykyistä lyhyempiä. Lastenohjelmat ovat vain klo 11 tilaisuudessa. 

KohtaamisPaikan raamatunlukuohjelmassa on tänään vuorossa Matteuksen luku 8. Siinä kerrotaan Jeesuksen voimateoista. Yksi Jeesuksen parantama henkilö oli sadanpäällikön palvelija, 8:5-13. Tiina kirjoittaa tekstistä ajankohtaisia ajatuksia:
”Parantaessaan Jeesuksen ei tarvinnut olla edes kosketusetäisyydellä. Sadanpäällikkö luotti siihen, että pelkkä sana riittää. Ja niin kävi, palvelija parantui. Ehkäpä tämä lohduttaa meitä nyt, kun koronan taka ei voida kirkossa järjestää rukouspalvelua. Jeesus voi vastata pitkän matkan päässä lausuttuihin rukouksiin yhtä voimallisesti kuin lähellä rukoiltuihinkin. Toki tuntuisi hyvältä kertoa jollekin rukouspyyntönsä ja kuulla, kun toinen rukoilee puolestani. Mutta Jeesuksen näkökulmasta rukouksen kuulemisen ja vastauksen kannalta etäisyys ei ole ongelma.”

Tässä vielä linkki lukuohjelmaan:https://www.kohtaamispaikka.net/category/raamatunlukuohjelma/

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina