3. Moos. 1, Matt. 13

3. Moos. 1 Matt. 13

Tämän päivän raamatun kohdissa riittäisi väärin tulkittavaa pidemmäksikin aikaa 🙂 tärkeä muistutus samalla siitä että Raamattua tulee tarkastella kokonaisuutena. Näissä luvuissa riittää kohtia joilla perustella itselleen tai muille miksi ei ruveta uskovaksi.

Mutta tämän päivän teksteissä maininta, jota toivoisi käyvän toteen kaikille raamatun lukijoille: “Autuaat ovat teidän silmänne, koska ne näkevät, ja korvanne, koska ne kuulevat! Totisesti: monet profeetat ja vanhurskaat ovat halunneet nähdä mitä te näette, eivätkä ole nähneet, ja kuulla mitä te kuulette, eivätkä ole kuulleet.”

Pyhä Henki antaa meille kyvyn ymmärtää mitä luemme. Tämä on lohdullista. Minun ei tarvitse omaan älykkyyteeni nojaten yrittää ratkaista Raamatun arvoituksellista tekstiä, koska ei minun älyni siihen riittäisi kuitenkaan. Tämä on myös koskettavaa. Jumala haluaa lukea Raamattua kanssani. Aivan kuin vanhempi lukee kirjaa lapselleen.

Auta Jeesus meitä näkemään ja kuulemaan sillä tavalle kuin olet tarkoittanut, myös tänään. Siunausta päivääsi,
–Tomppa