4. Moos. 17, Apt. 3

4. Moos. 17 Apt. 3

Pietari antaa päivän tekstissä esimerkin siitä, miten tulee toimia tilanteessa, jossa tapahtuu tunnusteko tai ihme. Kaiken tulee tähdätä siihen, että Jeesuksen nimi ja usko siihen tulee kirkastetuksi ja kunnioitetuksi. Samalla on mahdollisuus kertoa ihmisille mahdollisuudesta mielenmuutokseen ja Jeesuksen seuraamiseen.

Rukoilen, Herra Jeesus, että voisimme nähdä enemmän tunnustekoja ja ihmeitä, niin että sinun nimesi tulisi kiitetyksi, kirkastetuksi ja kunnioitetuksi. Rukoilen, että tunnusteot ja ihmeet kääntäisivät ihmisten katseet, ajatukset ja elämät sinun puoleesi. Anna meille rohkeutta ja viisautta kertoa kaikille sinusta, Jeesus, riippumatta siitä, vaikutatko sinä tunnustekoja ja ihmeitä seurakunnassa tai arkisen elämän keskellä, koska ihmeistä suurin on se, kun syntinen ihminen löytää pelastuksen sinussa.

Pekka