Muutos ennakkotietoihin

Hei,

KohtaamisPaikan adventtisunnuntain iltamessua Kaupunginkirkossa ei voida toteuttaa suunnitellusti. Jyväskylän seurakunta on kaupungin ohjeistuksen mukaisesti päättänyt, että 13.12. asti kirkoissa voi olla vain 20 henkilöä. Tämän takia striimaamme adventtisunnuntain Kohtaamispaikan You tube -kanavalle KohtaamisPaikka Jyväskylä su 29.11. klo 18. Kaupunginkirkkoon kokoontuvat vain striimauksen tekijät. 
Voit lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapilla nroon 0445243904.

Rukoillaan, että saisimme toimivan rokotteen lähikuukausina. Kehitämme kokoontumisrajoitusten takia netin käyttöä ryhmätoiminnassa. Aloitamme 13.1. joka toinen keskiviikko kokoontuvan online KohtaamisRyhmän. Helmikuussa alkaa seuraava online Alfa. Rajoituksiin sisältyy kaiken keskellä myös mahdollisuuksia löytää uusia toimintatapoja. 

Adventtiterveisin
Mika ja Tiina