Jouluposti

Hei,

KohtaamisPaikan joulujuhla on You tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä sunnuntaina 13.12. klo 17. Tallenne jää katsottavaksi You tubeen.  Jukka Jämsénin puhe adventtisunnuntailta on kuunneltavissa oheisen linkin kautta samalta kanavalta:
https://www.youtube.com/watch?v=26eQih_5nks

Joulutauon jälkeen pidämme sunnuntaina 3.1. klo 18 KohtaamisPaikka rukoilee -tilanteen Zoom-sovelluksella, ID 838 8891 3675 ja salasana 658783. Olemme valmiudessa jatkaa netin käyttöä ensi vuoden puolella, jos tiukat kokoontumisrajoitukset jatkuvat. Kotisivujemme kalenterista löydät kaikki suunnitellut KohtaamisPaikat, kohtaamispaikka.net. Online Alfa alkaa tiistaina 2.2. jatkuen 11.5. asti. Uusi online KohtaamisRyhmä käynnistyy keskiviikkona 13.1. jatkuen joka toinen viikko. 

Olen loppusyksyn aikana pitänyt opetuksia Jeesuksen minä olen -lauseista. Nuo Jeesuksen käyttämät sanat itsestään avaavat meille sitä, kuka Jeesus on. Hän on maailman valo ja Hän on elämän leipä. Näissä sanoissa on armollinen kääntöpuoli. Koska Jeesus on maailman valo, niin minä en ole sitä. Minä tunnen kuitenkin Hänet, joka on maailman valo. Voin heijastaa Hänen valoaan ympärilleni. Jeesus on kaikessa keskipisteemme. Kun keskitymme Häneen, niin kaikki muut asiat asettuvat oikealle kohdalleen. Niin omassa kuin seurakunnan elämässä.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste marraskuulta:
-tulot    7376 euroa (koko vuosi 80 981 euroa)
-menot 6767 euroa (koko vuosi 76 539 euroa) 

Iloa ja levollista jouluaikaa sinulle!
Mika ja Tiina