Ruut 4, 2. Kor. 3

Ruut 4 2. Kor. 3

Niin vain moabilaisesta leskinaisesta Ruutista tuli kuningas Daavidin iso-isoäiti. Ruut oli syntyisin israelilaisten väheksymästä Moabista, mutta Jumala näki hänet arvolliseksi kuninkaallisen suvun kantaäidiksi. Mitkähän suunnitelmat Jumalalla on meidän varallemme?

Uuden vuoden alkaessa katse on hyvä kääntää omasta navasta Jumalaan. Joku on sanonut, että kukaan muu ei voi estää Jumalan suunnitelmia elämämme varalle, kuin me itse.  Rukoillaan Ruutin kaltaista nöyryyttä ja uskollisuutta. Rukoillaan, että Jumalan hyvät suunnitelmat, niin monta kuin niitä onkin tälle uudelle vuodelle, saavat kaikki toteutua meidän ja lähimmäistemme elämässä. Jumalalle kaikki on mahdollista. 

Me, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi. (2. Kor. 3:18).