Tiedotusposti

Hei!

Seuraava NettiKirkko on ensi sunnuntaina 17.1. klo 17. Siihen voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. Jatkamme henkilökohtaista rukouspalvelua NettiKirkon jälkeen zoom-sovelluksella klo 18-18.30. Zoomin ID numero on 822 9557 0697 ja salasana 568196. Rukouspalvelu toimii niin, että kullakin rukouspalvelijalla on oma huone. Kun tulet zoomiin, niin avustaja ohjaa sinut vapaalle rukouspalvelijalle. 

Opetussarja Jeesuksen minä olen -lauseista jatkuu vielä kahden opetuksen verran. Ensi sunnuntaina on vuorossa Jeesuksen sanat: Minä olen tie, totuus ja elämä, Joh 14:6. Käsittelen opetuksessa asiayhteyttä, jossa Jeesus nuo sanat sanoi. Noissa sanoissa Jeesus ilmaisi kaikkein selvimmin sen, miten ihminen löytää yhteyden Jumalaan, Isään. Jeesus on ainut tie Isän luokse. Jeesus ei ole yksi tie Jumalan luokse, yksi totuus muiden joukossa tai yksi vaihtoehto kokea elämän täyttymystä. Jeesus on ainut tie, ainut totuus ja ainut elämä. Tämä Jeesuksen lause on rajaava. Tämän takia on niin tärkeää pitää esillä evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. 

Johanneksen evankeliumin luvun 14 alku on erityisen lohdullinen ja rohkaiseva kohta koko Ut:ssa. Luvun alussa Jeesus sanoo. ”Älköön teidän sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun.” Opetuslapset olivat huolissaan monestakin asiasta. Taustaa tälle on enemmän luvun 13 loppupuolella. Meilläkin on monenlaista huolta ja levottomuutta tuovaa asiaa mielissämme näinä päivinä. Jeesus sanoo kaiken tämän keskellä, että luota Jumalaan ja luota minuun. Luota Jeesukseen! Hänellä on kaikki hallinnassaan. Kun kiinnitämme huomiomme Jeesukseen, niin levollinen luottamus saa enemmän tilaa meissä.

Kokoontumisrajoitukset jatkuvat Jyväskylässä ainakin helmikuun loppuun asti. Pidetään yhteyttä eri tavoilla toisiimme näinä aikoina. Jotkut ryhmät kokoontuvat pienimuotoisesti, useimmat nettiyhteyksien avulla. Pienetkin viestit ja rukoukset ovat tärkeitä, jotta kukaan ei jäisi yksin. 

KohtaamisPaikan hallituksen talousluvut joulukuulta:
-tulot n. 7200 e
-menot n. 6500 e

Terveisin
Mika ja Tiina