Tiedotusposti

Hei!

NettiKirkko on ensi sunnuntaina 24.1. klo 17 You tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. Puheen pitää nimikkolähettimme Mikko Puhalainen. NettiKirkkoon voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. NettiKirkon jälkeen on rukouspalvelua zoomissa klo 18-18.30. Zoomin ID numero on 822 9557 0697 ja salasana 568196. Rukouspalvelu toimii niin, että kullakin rukouspalvelijalla on oma huone. Kun tulet zoomiin, niin avustaja ohjaa sinut vapaalle rukouspalvelijalle. 

Seuraava Online Alfa pidetään 2.2.-11.5. tiistaisin klo 18.30-20. Jokaisessa kokoontumisessa katsotaan n. 25 min pituinen video, jonka pohjalta jutellaan. Ilta päättyy rukoushetkeen. Videot ovat laadukkaita ja ne on tehty Holy Trinity Brompton -seurakunnassa Lontoossa. Videot on tekstitetty suomeksi. Alfaan voi osallistua vaikka kävelylenkeiltä kuulokkeita käyttämällä. Online Alfaan voi osallistua myös Jyväskylän ulkopuolelta, sillä netti mahdollistaa tämänkin. Alfasta löytyy lisätietoa kotisivuiltamme, kohtaamispaikka.net.

Olen lukenut viime päivinä filippiläiskirjettä, sillä kirjoitan siitä raamatunlukuohjelmaan helmikuussa. Kirjeen alussa Paavali rukoilee filippiläisten puolesta. Rukousta sävyttää ilo ja kiitos. Ehkä Paavalilla oli vankeudessa aikaa tavallista enemmän rukoilla seurakuntien puolesta. Useimmat meistä eivät koe olevansa hyviä rukoilijoita. Luulen, että meillä on tässä opittavaa. Ehkä Pyhä Henki nostaa mieliimme ihmisiä, joiden puolesta olisi juuri sillä hetkellä hyvä rukoilla, vaikka lyhyesti.

Sain tästä kokemuksen muutamia päiviä sitten. Seisoskelin ulkona, koska minun oli odotettava hetki erään asian hoitumista. Samalla mieleen tuli ajatus, että nyt olisi sopiva hetki rukoilla. Mieleeni nousi eräs ihminen ja erityisesti hänen terveytensä. Se oli lyhyt rukous. Palasin kotiin ja Tiina sanoi ensimmäisenä, että tiesinkö erään tuntemamme ihmisen sairaudesta. En tiennyt, mutta olin rukoillut hetkeä aiemmin juuri hänen puolestaan! Tilanne oli toisaalta rohkaiseva ja toisaalta tärkeä muistutus siitä, että kuuntelisin useammin Pyhän Hengen pieniä vinkkejä. Rukoillaan toistemme puolesta nyt, kun emme voi kokoontua isommalla porukalla.

Terveisin
Mika ja Tiina