Tiedotusposti

Hei!

NettiKirkko on ensi sunnuntaina 31.1. klo 17 You tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. Pidän Jeesuksen minä olen -lauseita käsittelevän opetussarjan viimeisen opetuksen: ”Minä olen viinipuu ja te olette oksat.” Tämä lause eroaa aiemmista siinä, että Jeesus sanoo siinä minä olen ja te olette. Vertauksessa viinipuusta puhutaan siis myös meistä Jeesuksen seuraajista. Opetus ja koko kuuden opetuksen sarja jää kuunneltavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä -kanavalle You tubeen. Siellä on myös soittolista, josta tämä opetussarja löytyy kätevästi yhtenä kokonaisuutena.

NettiKirkkoon voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. NettiKirkon jälkeen on rukouspalvelua zoomissa klo 18-18.30. Zoomin ID numero on 822 9557 0697 ja salasana 568196. Rukouspalvelu toimii niin, että kullakin rukouspalvelijalla on oma huone. Kun tulet zoomiin, niin avustaja ohjaa sinut vapaalle rukouspalvelijalle. 

Osallistuimme KohtaamisPaikan Alfa-tiimillä Suomen Alfa-konferenssiin zoom-yhteydellä viime lauantaina. Siellä vahvistui eräs näköala myös koronan jälkeiseen seurakuntaelämään. Online Alfa tuntuu toimivan niin hyvin eri puolilla Suomea ja maailmaa, että niitä järjestetään todennäköisesti myös jatkossa. Ennen koronaa netissä tapahtuva kohtaaminen tuntui mahdottomalta ajatukselta, mutta hyvät kokemukset ovat muuttaneet käsityksiä. Monet kiireiset ihmiset ovat pystyneet osallistumaan Alfaan. Kaikkiaan kynnys tulla mukaan on hyvin matala. 

KohtaamisPaikan kotisivujen raamatunlukuohjelmassa on tänään Luukkaan evankeliumin viides luku. Luvun alussa Pietari sai valtavan kalansaaliin. Pietari ystävineen ei ollut saanut koko yönä mitään, mutta Jeesuksen kehotuksesta heitetyt verkot tulivat täyteen. Tämän tilanteen yksi opetus meille on siinä, että toimitaan niissä jutuissa, joihin Jeesus meitä kutsuu. Vaikka en usko Jumalan lähettäneen koronaa, niin Hän käyttää tätäkin tilannetta oman valtakuntansa leviämiseen. 

Kestävyyttä ja toivoa korona-ajan keskelle!
Mika ja Tiina