Tiedotusposti

Hei,

seuraava NettiKirkko on jälleen tulevana sunnuntaina klo 17 You tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. Puheen pitää Jukka Jämsén. NettiKirkkoon voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. NettiKirkon jälkeen on rukouspalvelua zoomissa klo 18-18.30. Zoomin ID numero on 822 9557 0697 ja salasana 568196. 

New Wine -kesätapahtumaa valmistellaan Himokselle 15.-18.7. Kesän koronatilanne riippuu paljolti rokotuksien edistymisestä. Tämän hetken asiantuntijalausunnot ovat suotuisia heinäkuun osalta. Tilannetta seurataan ja tarvittaessa päätös tapahtuman rajaamisesta tai siirtämisestä online-tapahtumaksi tehdään huhtikuun puolivälissä. Tapahtumalle aukeaa lähiaikoina omat kotisivut, kesatapahtuma.newwine.fi.  Rukoillaan niin valmistelujen kuin koronatilanteenkin puolesta. 

Puhuin viime sunnuntaina Jeesuksen sanoista: ”Minä olen viinipuu, te olette oksat”, Joh 15:5. Käsittelimme vertausta viinipuusta ja oksista myös maahanmuuttajien zoom-ryhmässä. Yhden heistä kotitalon pihaa ympäröi iso viinipuu köynnöksineen. Hän kertoi, että viinipuu tarjosi vilvoittavan suojan helteellä. Toinen ryhmäläinen sanoi, että Jeesus suojaa meidän koko elämämme tuon viinipuun tavoin. Huomasin keskustelun lomassa, että opin näiltä ystäviltä paljon uusia näkökulmia ja luottamusta Jeesuksen huolenpitoon. Heidän kanssaan keskustellessa ja rukoillessa olemme itse virkistymässä!

KohtaamisPaikan kotisivujen raamatunlukuohjelmassa on tänään vuorossa 1 Sam 3. Voit lukea tästä linkistä Markon rohkaisevia ajatuksia siitä, miten Jumala puhui Samuelille ja puhuu edelleen: 
https://www.kohtaamispaikka.net/category/raamatunlukuohjelma/

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina