Tiedotusposti

Hei,

seuraava NettiKirkko on sunnuntaina klo 17 You tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. Puheen pitää Marko Remes. NettiKirkossa on myös haastatteluja, ylistystä ja rukousta. NettiKirkkoon voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. NettiKirkon jälkeen on rukouspalvelua zoomissa klo 18-18.30. Zoomin ID numero on 822 9557 0697 ja salasana 568196. Jos tarvitset apua zoom-sovelluksen käytössä, niin voit laittaa viestiä edellä olleeseen whatsapp numeroon. Jukka Jämsénin viime sunnuntain puheen voit kuunnella tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=A6dghD1CJug

Netin kautta toimiminen on mahdollistanut sen, että NettiKirkkoja katsotaan eri puolilta Suomea ja ryhmissämme on osallistujia Jyväskylän ulkopuolelta. Ja toisaalta Jyväskylässä on ihmisiä, jotka syystä tai toisesta eivät ole päässeet yhteisiin tilaisuuksiimme, mutta he voivat nyt kokea olevansa mukana KohtaamisPaikassa. Vaikka koronarajoitukset eivät tunnu mukavilta, niin tilanteeseen liittyy yllättäviä mahdollisuuksia. Odotamme silti malttamattomina aikaa, jolloin voimme taas kokoontua yhteen. 

Yksi tapa kokea yhteyttä on lukea Raamattua yhteisen lukuohjelman avulla. Lukuohjelma voi tuntua raskaalta ajatukselta, mutta sitä voi käyttää monella tavalla. Joskus riittää, kun lukee pari jaetta ja pysähtyy niiden äärelle vaikka useammaksi päiväksi. Välillä tuntuu hyvältä lukea kokonainen luku Raamattua. Tänään on vuorossa Luukas 18. Oheisesta linkistä voit lukea Juhan ajatuksia luvun äärellä: https://www.kohtaamispaikka.net/category/raamatunlukuohjelma/.

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste tammikuulta:
-tulot 10582 euroa
-menot 8521 euroa

Talvisin terveisin!
Mika ja Tiina