1. Sam. 21, Kol. 2

1. Sam. 21 Kol. 2

Kol 2
 
Tätä kirjoittaessani täällä Jyväskylässä ollaan koronan leviämisvaiheessa. Yläkoululaiset ovat aloittaneet etätyöviikon. Etätöitä suositellaan jokaiselle, joka vain pystyy työskentelemaan etänä. Ryhmäkokoontumisia kehotetaan välttämään. Seurakuntien tilaisuudet on jo pitkään olleet netin kautta. Tänään on vaikea nähdä näiden rajoitusten loppua. Monia tämä väsyttää. Minua myös.
 
Mutta eipä näyttäneet kohtaamiset aina onnistuneen Paavalinkaan aikoina eikä hänellä ollut edes internettiä tai puhelimia käytössään! Tämän päivän kolossalaiskirjeen luvussa hän kertoo siitä, miten kovasti etätaistelee seurakuntalaisten puolesta. Osaa heistä Paavali ei ollut tavannut henkilökohtaisesti koskaan. Paavali kertoo taistelevansa rukoillen heidän puolestaan. Että he rakastaisivat toisiaan. Olisivat rohkeita ja oppisivat yhä syvemmin ja paremmin tuntemaan Jeesuksen. Että juurtuisivat Jeesukseen ja rakentaisivat elämänsä Hänen varaansa. Että heidän uskonsa kasvaisi ja vahvistuisi. Että he tulisivat täyteen Jeesuksen täyteyttä. Huikeita rukouksia. Huikeita näkökulmia. Olla täynnä Jeesusta.
 
Lähdetään tänään rukouksin vierailulle toinen toistemme luokse. Rukoillaan toinen toisilemme kaikkea tätä. Kenen luona sinä voisit käydä?

Tiina