1. Sam. 22, Kol. 3

1. Sam. 22 Kol. 3

Kol 3

Päivän kolossalaiskirjeen luku on otsikoitu ”Kristityn uusi elämä”. Tänään saamme myös pukeutumisohjeita! Miten meidän Jeesuksen seuraajien tulisi pukeutua? 
 
”Te, jotka olette Jumalan valittuja, pyhiä ja hänelle rakkaita, pukeutukaa siis sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, lempeyteen, kärsivällisyyteen. Pitäkää huolta, että tulette toimeen keskenänne, antakaa anteeksi toisillenne vaikka teillä olisi moittimisen aihetta. Niin kuin Herra on antanut teille anteeksi niin antakaa tekin. Mutta kaiken kruunuksi tulkoon rakkaus, sillä se tekee kaiken täydelliseksi.” Kol 3:12-14.
 
Olen nuorempana ollut sairaalassa töissä. Töihin mennessäni laitoin sairaanhoitajan valkoisen työpuvun päälleni. Ja samalla työvaatteen pukemisen kanssa puin päälleni hoitajan töyroolin. En kokenut sitä mitenkään huonona asiana vaan päinvastoin. Se työvaate ja se rooli olivat minun tukenani työssäni. Ehkäpä näissä Paavalin kirjoittamissa pukeutumisohjeissa on jotain samaa. Saamme pukeutua meille annettaviin vaatteisiin, varustuksiin. Pyhä Henki pukee meitä aina uudelleen ja uudelleen, jotta uudistuisimme ja oppisimme yhä paremmin tuntemaan Luojamme ja tulisimme aina enemmän ja enemmän Hänen kaltaisikseen. Kol 3:10. Jotta meistäkin välittyisi Jeesuksen rakkaus. Hänen tuoma toivo ja rohkaisu. Jeesuksen ilo ja rauha. Jeesuksen armollisuus ja anteeksianto. 
 

Tiina