Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan NettiKirkko on maaliskuussa joka sunnuntai klo 17 You tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. NettiKirkkoon voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. NettiKirkon jälkeen on rukouspalvelua zoomissa klo 18-18.30. Zoomin ID numero on 822 9557 0697 ja salasana 568196. Zoom-linkki löytyy myös kotisivujen kalenterista ensi sunnuntain tiedoista.

Aloitin edellisessä NettiKirkossa opetussarjan Raamatun lupauksista ja käsittelyssä oli Fil 4:4-7. Jakeissa neljä ja viisi nousee esille kaksi kristittyjen tuntomerkkiä: ilo ja lempeys. Miten ne voivat kasvaa meissä? Jae kuusi antaa tähän hyvän näkökulman: ”Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.” Huolien täyttäessä mielen on vaikea olla lempeä tai iloita sisimmässään. 

Jos nykyisinä pandemian aikoina opimme viemään huoliamme Jumalalle, niin se voi olla helpompaa aikojen muuttuessa tavallisemmiksi. 

Jaejakso loppuu lupaukseen Jumalan rauhasta rukousten palkkana. Tämä kohta yllättää siinä, että siinä ei luvata sellaisia rukousvastauksia, joita yleensä odotamme. Mutta siinä luvataan Jumalan rauha ja se on olennainen asia. Silloin kun vakuutun siitä, että Jeesus tietää tilanteeni ja on kanssani, niin olen saanut tärkeän rukousvastauksen. Se kantaa elämässä ja vaikuttaa myös iloa ja lempeyttä. Voit kuunnella puheen kokonaisuutena tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=rmGU-EkOUGY

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste helmikuulta:
-tulot     8765 euroa
-menot  8161 euroa

Jeesus kanssasi! 
Mika ja Tiina