2. Sam. 3, 1. Tim. 3

2. Sam. 3 1. Tim. 3

Tämän päivän tekstien myötä tuli mieleeni että pitäisi rukoilla enemmän niiden puolesta jotka ovat valinneet seurakunnan työpaikakseen / johdettavakseen. Ja niiden puolesta jotka harkitsevat tai jo opiskelevat kristillistä alaa. Tämän päivän luvut kertovat siitä että mitenkään helppo valinta tämä ei ole. Moni luopuu näinä päivinä uskostaan. Aika moni kristillisen sektorin työntekijä/johtaja miettii alanvaihtoa. Lähetystyöhön on vaikea saada lähtijöitä. 

Yksikään kristillisen alan työntekijä ei ole tarpeeton. Se että jättää uran, työyhteisön, paikkakunnan, lähimmäisensä, tutkintonsa yms. taakseen jotta voisi edistää kristillistä alaa, on tärkeä ja arvokas teko. 

Jos olet tällaisen valinnan äärellä tai jo pidempää tätä reittiä kulkenut, niin siunausta, Pyhän Hengen voimaa ja Jeesuksen läheisyyttä sinulle.

–Tomppa