Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan NettiKirkot jatkuvat sunnuntaisin klo 17 You tube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. Palmusunnuntaina 28.3. puheen pitää Jukka Jämsén. NettiKirkko on myös pääsiäispäivänä 4.4. NettiKirkkoon voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. Kannattaa tilata YouTubesta KohtaamisPaikan kanava, niin saat ilmoituksen uusista lähetyksistä heti kun ne julkaistaan.

Viime sunnuntain puhe pohjautui tuttuun lupaukseen: ”Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon.” Jer 29.11.

Jumala antoi tuon lupauksen juutalaisille, jotka olivat joutuneet 70 vuoden pakkosiirtolaisuuteen Babyloniaan. Vahva lupaus ei siis luvannut tilanteeseen nopeaa muutosta. Jumalan kansan tuli asettua vieraaseen kaupunkiin, rukoilla sen puolesta ja toimia kaupungin parhaaksi. Heidän tuli asettua Babyloniaan ja tehdä siitä itselleen koti, mutta samalla muistaa todellinen identiteettinsä. He tulisivat palaamaan aikanaan omaan maahansa. Heidän tuli säilyttää usko Jumalaan vieraan kulttuurin keskellä. Jeremian kirjan tilanne muistuttaa meitä siitä, että olemme kahden maan kansalaisia. Meidänkin tulee rukoilla kaupunkimme puolesta ja toimia sen parhaaksi. Emme saa eristäytyä muista ihmisistä, mutta meidän kutsumme on olla Jumalan valtakunnan lähettiläitä siellä, missä vaikutamme. Olemme toivon tuojia. Voit kuunnella viime sunnuntain puheen kokonaisena tästä linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=27j3S3OAiO4

Yksi hyvä mahdollisuus vaikuttaa omassa ympäristössään on kutsua ystävänsä mukaan Online Alfaan. Olemme valmiudessa aloittaa uuden Online Alfan pääsiäisen jälkeen heti kun saamme ryhmän koottua. Uusi Online Alfa kokoontuu tiistaisin klo 18.30-20. 

Iloa ja toivoa pääsiäiseesi!
Mika ja Tiina