Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan NettiKirkot jatkuvat huhtikuussa sunnuntaisin klo 17 YouTube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. NettiKirkkoon voi lähettää rukous- ja kiitosaiheita whatsapp numeroon 0445243904. Seuraavissa NettiKirkoissa on myös rukouspalvelua zoom-sovelluksella. Linkin zoomiin löydät kotisivujen kalenterista kyseisen sunnuntain kohdalta. Zoomin ID numero on 82295570697 ja salasana 568196.

Aloitamme tiistaina 20.4. uuden online Alfan, joka jatkuu viikoittain 22.6. asti. Online Alfassa katsotaan n. 25 minuutin opetusvideo  ja sen jälkeen jutellaan videon herättämistä ajatuksista. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tiinalle whatsapp numeroon 0445243904.

Olet ehkä jo saanut tiedon New Wine -kesätapahtuman peruuntumisesta Himoksella koronatilanteen takia. Himoksen sijaan New Wine -kesätapahtuma järjestetään netin kautta 6.-8.8. Virtuaalitapahtumaan voi osallistua monin tavoin. Joko yksin tai kavereiden kanssa tai isommalla seurakuntaporukalla. Olemme suunnitelleet, että kokoonnumme KohtaamisPaikkana samaan paikkaan osallistumaan New Wine -tapahtumaan.

Jatkoin viime sunnuntain NettiKirkossa opetusta Jeesuksen ylösnousemuksesta, Joh 20:16-23. Jeesus ilmestyi ensimmäisenä Magdalan Marialle. Johannes kuvaa tuota kohtaamista tarkemmin kuin Markus evankeliumissaan. Maria sai Jeesukselta tehtävän kertoa ylösnousemuksesta opetuslapsille. Tarkkaan ottaen Marian tuli viedä viesti Jeesuksen veljille. Jeesus puhui siis opetuslapsista veljinään. Hän ilmaisi sillä, että he olivat läheisiä perheenjäseniä. Jeesus olisi voinut perustellusti moittia opetuslapsia tuossa tilanteessa. Hehän olivat jättäneet Jeesuksen yksin rukoilemaan Getsemanessa, paenneet Jeesuksen rinnalta pidätyksen yhteydessä, Pietari oli kieltänyt hänet ja Juudas kavaltanut. Jeesus ei viitannut noihin tapahtumiin millään tavalla. Hän puhutteli heitä veljikseen.

Kun Jeesus ilmestyi ensimmäisen kerran opetuslasten joukolle, niin hän puhalsi heidän ylleen Pyhän Hengen. Kun Jumala loi maailman, niin Hän puhalsi ihmiseen elämän hengen. Kun Jeesus nousi kuolleista, niin alkoi uuden luomisen ja ennalleen asettamisen aika. Jeesus puhalsi opetuslasten ylle Pyhän Hengen. Voimme taas kokea yhteyttä Isään, Jumala on lähellä. Jeesus on nytkin kanssamme Pyhän Hengen kautta.

Jeesus kanssasi!
Mika ja Tiina