Tiedotusposti

Hei,

järjestämme pitkän tauon jälkeen kolme ehtoollishetkeä Kaupunginkirkossa sunnuntaina 16.5. klo 17, 17.45 ja 18.30. Kuhunkin niistä voidaan ottaa 20 henkilöä ilmoittautumisten mukaan. Ilmoittautua voit Tiinalle numeroon 044 5243904. Seuraava NettiKirkko on samana sunnuntaina 16.5. klo 17 YouTube -kanavalla KohtaamisPaikka Jyväskylä. NettiKirkossa opetuksen pitää Marko Remes ja teemana on: Mitä Pyhä Henki tekee? 

Aloitin viime sunnuntain NettiKirkossa opetussarjan Pyhästä Hengestä teemalla: Kuka Pyhä Henki on? Pyhä Henki on esillä jo Raamatun toisessa jakeessa: ”Maa oli autio ja tyhjä, pimeys peitti syvyydet, ja Jumalan henki liikkui vetten päällä.” Pyhä Henki varusti Vt:n aikana yksittäisiä ihmisiä tärkeisiin tehtäviinsä johtajina, temppelin koristelijoina tai profeettoina. Hesekielin kirjassa, 36:26, on tunnettu lupaus, joka tähyää Pyhän Hengen vuodattamiseen koko Jumalan kansalle: ”Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne  uuden hengen. Minä otan teidän rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle elävän sydämen.” 

Johannes Kastaja julisti, että hänen jälkeensä tulee häntä väkevämpi, joka kastaa Pyhällä Hengellä. Pyhä Henki liittyi siis elimellisesti Jeesukseen. Jeesuksen omien sanojen mukaan Pyhä Henki on toinen puolustaja, Joh 14:16-17. Sana toinen tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että Jeesus ja Pyhä Henki ovat samanlaisia. He puhuvat meidän puolestamme, kulkevat rinnalla ja rohkaisevat. Kun Jeesus astui taivaaseen, niin Hän on nyt Pyhän Hengen kautta meissä ja meidän kanssamme. 

Pyhä Henki oli mukana jo luomisessa synnyttäen uutta elämää. Kuinka paljon enemmän Hän tekeekään tänään. Koskettakoon Hän sinua parantavalla ja rakastavalla läsnäolollaan nytkin. Voit kuunnella puheen kokonaisuudesaan tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=D3Msod-GVmM

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste huhtikuulta:
-tulot   7241 euroa (koko vuosi 35 072 euroa)
menot 7612 euroa (koko vuosi 31 850 euroa)

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina