2. Kun. 23, Juud.

2. Kun. 23 Juud.

Tämän päivän raamatun luvut puhuvat monenlaisesta väärästä. Ja siitä kuinka tärkeää on pitää kiinni uskostaan, Jumalan laista ja rakkaudesta. Vanhan testamentin luvun alku suorastaan henkii hengellistä heräämistä, silmien avautumista. Sitä lukiessa jotenkin alkoi kaipaamaan että tällaista tapahtuisi tänä päivänä, että koko kansakunta heräisi ja havaitsi kaiken sen missä mennyt pieleen.

Kun tuo kansakunnan herääminen ilahdutti niin hieman kyllä alkoi kaivertaa että siinä prosessissa todennäköisesti huomaisi omat väärät tapansa. Ja se ei olekaan enää niin mukavaa 🙂 

Tässäkin yhteydessä on rauhoittavaa turvautua Jumalan armoon. Että ei tarvitse piileksiä tai ruoskia itseään kun on elänyt vahingollisella tavalla. Vaan voi kääntyä luottavaisesti Isän, Pojan ja Pyhän Hengen puoleen.

–Tomppa