2. Kun. 24, Ilm. 1

2. Kun. 24 Ilm. 1

Toinen kuningasten kirja ja Ilmestyskirja eivät ole sitä helpointa osaa raamatusta. Ne kuitenkin tuovat minulle hyviä muistoja mieleen 🙂 hmm…lienee syytä hieman avata tätä.

Aikanaan alfa-kurssin jälkeen perustimme ‘melkein nuorten miesten raamattupiirin’ joka kokoontui reilun 10 vuoden ajan. Jollen väärin muista niin tuolloin yhdessä vaiheessa luimme 2.kuningasten kirjaa ja Ilmestyskirjaa yhtä aikaa. Välillä meillä oli sisällöstä paljonkin sanottavaa ja ammennettavaa. Välillä taas vähemmän, kuten minulla tämän päivän teksteistä 🙂 

Mutta jos edelleen harhaudutaan aiheesta, niin nuo kokoontumiset Jumalan sanan äärellä olivat merkityksellisiä. Näin vuosia jälkikäteen voin sanoa että tuo ryhmä ja siihen osallistuneet ihmiset oli merkittävässä roolissa siinä että pääsin elämässäni tasapainoon ja kehityin niin ihmisenä kuin kristittynäkin. En tiedä oliko paras sanavalinta mutta toivottavasti saitte kiinni mitä tarkoitin. 

Ryhmämme toiminta oli kaukana täydellisestä. Välillä oli vaikeuksia saada aikaan kokoontumisia, välillä aihe hukassa, ryhmän jäseniä tuli ja meni. Mutta siitä huolimatta nuo yhteiset kokoontumiset toivat meitä lähemmäksi toisiamme ja lähemmäksi Jumalaa. Siksi kristilliset ryhmät ovat tärkeitä, oli ryhmän tavoite ja tarkoitus mikä vain. Tämä meidän raamatunlukuohjelma on hieno juttu, mutta toivoisin että kaikki meistä löytäisivät ihmisiä, joiden kanssa lukea raamattua yhdessä. 

Löysin listan ryhmämme jäsenistä (jotkut olivat mukana pitkään ja osa hetken aikaa) ja olihan teitä vuosien aikana aika monta. Kiitos yhteisistä hetkistä: Aki-Matti, Ismo, Ville, Olli, Teemu, Ari, Martti, Esa, Heikki, Jouni, Tuomas, Seppo, Kimmo, Risto, Lauri, Mika, Marko, Mikko, Lauri, Antti, Ari, Juho, Mika, Kai, Matti, Hannes, Asko, Janne ja kaikki muut joiden nimet olen saattanut unohtaa.

–Tomppa