Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan BrunssiKirkko ja KahviKirkko järjestetään ensi sunnuntaina 23.5. klo 11 ja 13. Kumpaankin voidaan ottaa 50 henkilöä ilmoittautumisten mukaan. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua. Tuo mukanasi omat syötävät. Lapsille ei ole erillisiä ohjelmia, mutta käytössä on leikkipaikka, askartelupiste ja jumppasali. Ensi sunnuntaina on helluntai ja opetus liittyy siihen: Kosketa minua Henki – miten täyttyä Hengellä? Opetus tulee kuunneltavaksi KohtaamisPaikka Jyväskylä YouTube -kanavalle. Ilmoittautumiset nroon 044 5243904. Käytämme maskeja. Tule vain terveenä paikalle!

Viime sunnuntaina oli KohtaamisPaikan ehtollishetket Kaupunginkirkossa ensimmäisen kerran yli puoleen vuoteen. Tuntui tärkeältä nähdä ja päästä ehtoolliselle. Lähes 120 eri ihmistä oli mukana kolmessa ehtollishetkessä. Puhuin hyvin lyhyesti ehtoollisen merkityksestä. Ehtoollinen on tärkeä siksi, että siinä keskitymme Jeesukseen. Ehtoollisella on tärkeää myös se, että kokoonnumme yhdessä seurakuntana. Tarvitsemme yhteyttä Jeesukseen ja toinen toisiimme. Ehtoollinen on paikka kiittää, rukoilla erilaisten tarpeittemme puolesta, olla hiljaa Jeesuksen lähellä, tunnustaa syntimme ja vakuuttua anteeksiannosta. Ehtoollinen voi olla myös paikka rukoilla parantumista. Seuraava ehtoollinen on Kaupunginkirkossa sunnuntaina 13.6.  

Viime sunnuntaina oli myös NettiKirkko, jossa Marko Remes opetti siitä, mitä Pyhä Henki tekee. NettiKirkon ja Markon opetuksen voit kuunnella tästä linkistä: 
https://www.youtube.com/watch?v=WdyQX6i2XL

Siunausta sinulle!
Mika ja Tiina