Tiedotusposti

Hei,

KohtaamisPaikan iltamessu on ensi sunnuntaina 13.6. klo 17 Kaupunginkirkossa. Rajoitukset mahdollistavat 120 henkilön osallistumisen. Maskisuositus on edelleen voimassa. Iltamessua voi seurata myös zoom-sovelluksella, ID numero on 814 5679 1780 ja salasana 791234. Puhe tulee myöhemmin KohtaamisPaikan YouTube-kanavalle.

New Wine -kesätapahtuma järjestetään verkossa 6.-8.8. Olemme varanneet Kristilliseltä koululta tilaa, että voimme kokoontua seuraamaan yhdessä tapahtuman live-lähetyksiä. Tilaisuudet rakentuvat samoista aineksista kuin kesätapahtumat Himoksella: ylistystä, opetusta ja rukousta. Seminaaritarjonta on laaja ja yksittäiset seminaarit lyhyitä. Niitä voi katsoa itselle sopivina aikoina, sillä ne löytyvät tapahtuman sivuilta tallenteina. Live-lähetykset ovat perjantaina 6.8. klo 18.30-20, lauantaina 7.8. klo 10-12.15 ja 18.30-20 sekä sunnuntaina 8.8. klo 10-12.15.

New Wine -kesätapahtumaa voi seurata myös kotona yksin tai pienellä porukalla. Ympäri maata on paikkoja, joihin kokoontuu isompi porukka yhteen. Jos tulet Kristilliselle koululle, niin ilmoittaudu etukäteen, jotta osaamme varautua tarjoiluihin ja muihin järjestelyihin. Ilmoittautuminen on avoinna 8.-24.6. ja 1.-5.8. ja voit tehdä sen Tiinalle maililla tiinakilkki(ät)gmail.com tai whatsappilla 0445243904.
Lapsille (4-12 v) on oma nettipohjainen Riemu 2021 -tapahtuma samaan aikaan. Tapahtumat ovat ilmaisia.

Puhuin KesäKohtaamisessa Danielin kolmesta ystävästä. Kuningas Nebukadnessar teetti kultaisen kuvapatsaan, jota jokaisen tuli kumartaa. Danielin ystävät kieltäytyivät tästä ja heitä uhkasi joutuminen tuliseen uuniin. He sanoivat kuninkaalle, että Jumala voi pelastaa heidät uunista. He jatkoivat, että vaikka Jumala ei pelastaisikaan heitä uuniin joutumiselta, niin he eivät kumartaisi patsasta, Dan 3:17-18. Ja niin kävi, että heidät heitettiin tuliseen uuniin. Sitten tapahtui ihme. He eivät palaneet uunissa, vaan kävelivät siellä vapaina neljännen miehen kanssa, joka näytti jumalolennolta.

Jeesus voi varjella meidätkin uhkaavilta tilanteilta. Mutta joskus me kuitenkin joudumme niihin ja silloin Hän on meidän kanssamme ja auttaa meitä noiden vaiheiden läpi. 

KohtaamisPaikan hallituksen talouskooste toukokuulta:
-tulot    8211 euroa (koko vuosi 43 283 euroa)
-menot 8361 euroa (koko vuosi 40211  euroa)

Jeesus kanssasi – aina ja kaikkialla!
Mika ja Tiina