Tiedotusposti

Hei,

seuraavat KesäKohtaamiset ovat:
-su 4.7. klo 17 Kyyrillä, Pyssymiehenkatu 44,
-su 18.7. klo 17 Hämäläisillä, Usvattarentie 13
-su 1.8. klo 16 Kilkeillä, Kevättärentie 10.
-tarjoilu nyyttäreinä kaikissa kolmessa, ilmoittautumisia ei tarvita.

Alfan tuoteperheeseen kuuluva avioliittokurssi alkaa to 26.8. klo 18. Kokoontuminen Niemisillä Palokassa parillisten viikkojen torstaina klo 18-20.  Kurssi jatkuu kevääseen saakka. Illat rakentuvat nyyttäreistä, videon kautta tulevasta opetuksesta, puolison kanssa tehtävistä harjoituksista ja yhteisestä rukouksesta. Mukaan voi tulla muutaman ensimmäisen kerran aikana. Ilmoittautumiset ja tiedustelut:  alfa.palokka(ät)gmail.com.

New Wine -kesätapahtuma järjestetään verkossa 6.-8.8. Tapahtumaan voi osallistua kotona yksin tai ystävien kesken tai tulemalla Kristilliselle koululle. Lapsilla on mahdollisuus seurata koululla heille suunnattua Riemu2021 -ohjelmaa. 

Tilaisuudet rakentuvat samoista aineksista kuin kesätapahtumat Himoksella: ylistystä, opetusta ja rukousta. Seminaaritarjonta on laaja ja yksittäiset seminaarit lyhyitä. Niitä voi katsoa itselle sopivina aikoina, sillä ne löytyvät tapahtuman sivuilta tallenteina. Live-lähetykset ovat perjantaina 6.8. klo 18.30-20, lauantaina 7.8. klo 10-12.15 ja 18.30-20 sekä sunnuntaina 8.8. klo 10-12.15. Jos tulet Kristilliselle koululle, niin ilmoittaudu etukäteen, jotta osaamme varautua tarjoiluihin ja muihin järjestelyihin. Ilmoittautuminen on avoinna 8.-24.6. ja 1.-5.8. ja voit tehdä sen Tiinalle maililla tiinakilkki(ät)gmail.com tai whatsappilla 0445243904. Kesätapahtumasta lisää tietoa sivuilla: kesatapahtuma.newwine.fi

Puhuin KesäKohtaamisessa lyhyesti Jeesuksen sydämestä, Matt 11:28-30. Jeesuksen teot ja opetukset ovat selkeästi luettavissa Ut:sta, mutta välillä pitää pysähtyä miettimään sitä, millainen Hän on. Matteus tallensi evankeliumiinsa Jeesuksen sanat siitä, että Hän on sydämeltään lempeä ja nöyrä. Jeesus osasi olla myös vihainen, jos tilanne vaati sitä. Mutta Hänen sydämensä olemus on lempeyttä ja nöyryyttä. Tämä tuli ilmi tavassa, jolla Hän kohtasi opetuslapsia kerta toisensa jälkeen. Tai siitä, miten Hän huomioi niitä, jotka kääntyivät Hänen puoleensa elämänsä kriiseissä. 

Jeesus sanoi Matteuksen kohdassa, että Hänen luokseen tulemalla löydämme levon. Jeesus puhui työn ja kuormien uuvuttamista, jotka tarvitsevat lepoa. Työ viittaa moniin tehtäviin ja vastuisiin, joita meillä on. Kuormat puolestaan ovat niitä asioita, joita kannamme mielissämme ja joista huolehdimme. Olivat nämä asiat mitä tahansa, niin lepo löytyy Jeesuksen yhteydessä. Jeesus oli itse levollinen ja lempeä, vaikka Hänellä oli valtaisa tehtävä. Hänessä ei näkynyt edes kiirettä, vaikka aikaa julkiseen toimintaan oli vain kolme vuotta. Hänestä huokui levollinen luottamus Isään, joka oli Hänen kanssaan. Levollista kesää – Jeesuksen kanssa!
Mika ja Tiina